
1_ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کنجد که حاوی امگا 3 و6 و 9هستند و چربیهای مفید را به ما میرسانند، استفاده شود.
2_ استفاده از روغنهای جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چرب ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب میشود.
3_ کره به دلیل داشتن چربیهای اشباع گزینه مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمیشود.
4_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده کنید
5_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان و سبزیجات بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز یا تفت مختصر بهره ببریم.
…لازم بذکر است #روغن #کنجد جز معدود روغنهای دارای نقطه دود بالاست و تا 230 درجه در مقابل حرارت مقاوم است