Search

دفتر فروش مرکزی

031-55445323

طرز تهیه سس ارده

#سس #ارده یکی از دستور پخت های سالم برای تهیه انواع #غذاهای خوش طعم است. این سس از ارده ساخته شده و ترکیبی از ارده ، #آب_لیمو ، #سیر و #آب است. این سس سنتی در #کشورهای #عربی و در #خاورمیانه بسیار سرو می شود. از این سس به عنوان چاشنی برای همراه کردن غذاهایی مانند #هوموس ، #فلافل و #باباگانوش استفاده می شود. همچنین می توان آن را در کنار وعده غذایی #گوشت یا #میگو به عنوان یک جایگزین بدون لبنیات برای سس خامه ای سرو کرد.طرز تهیه سس ارده خامه ای و خوشمزه با #خمیر_کنجد ، سیر و آب لیمو تازه را می توانید در کلیپ اپلود شده مشاهده کنید:
مواد تشکیل دهنده:
1 فنجان خمیر دانه #کنجد یا ارده
3/4 فنجان آب ولرم یا بیشتر برای قوام
3 سیر
1/4 فنجان آب لیمو تازه یا بیشتر برای طعم دادن
1/4 قاشق غذاخوری #نمک ، یا بیشتر برای طعم دادن
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، چرخ کرده (اختیاری)
#آشپزی #آشپزخانه #دستور_پخت #غذای_سالم
#tahini #arde #sauce
#صنایع_غذایی #شکرریز #صنایع_غذایی_شکرریز
@shekarrizco