پرش به محتوا
پرداخت
سبد خرید
شرایط و ضوابط
حساب کاربری من
پرداخت
سبد خرید
شرایط و ضوابط
حساب کاربری من
Telegram
Instagram
Search
Search
دفتر فروش مرکزی
031-55445323
صفحه اصلی
محصولات
ارده
شیره و شهد
حلوا
کرم و کره
روغن
روغن ماساژ
دستور پخت
دانستنی های مواد غذایی
درباره ما
تماس با ما
Menu
صفحه اصلی
محصولات
ارده
شیره و شهد
حلوا
کرم و کره
روغن
روغن ماساژ
دستور پخت
دانستنی های مواد غذایی
درباره ما
تماس با ما
۰
تومان
0
Cart
سرخ کردن، بلی یا خیر ؟
خانه
/
دانستنی های مواد غذایی
/ سرخ کردن، بلی یا خیر ؟
از آن جایی که دو سوم افراد جامعه به چاقی دچار هستند، سرخ کردن غذا می تواند یکی از عوامل باشد.سعی داریم 5 روش عالی غذاهای تان را سالم تر سرخ کنید را بیان کنیم
1_ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کنجد که حاوی امگا 3 و6 و 9هستند و چربیهای مفید را به ما میرسانند، استفاده شود.
2_ استفاده از روغنهای جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چرب ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب میشود.
3_ کره به دلیل داشتن چربیهای اشباع گزینه مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمیشود.
4_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده کنید
5_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان و سبزیجات بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز یا تفت مختصر بهره ببریم.
…لازم بذکر است
#روغن
#کنجد
جز معدود روغنهای دارای نقطه دود بالاست و تا 230 درجه در مقابل حرارت مقاوم است
ورود به سایت
×
شماره موبایل یا آدرس ایمیل
کلمه عبور
رمز عبور یکبار مصرف
مرا بخاطر بسپار
ورود
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف
(00:
30
)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
شماره موبایل یا آدرس ایمیل
رمز عبور یکبار مصرف
کلمه عبور
تائید رمز عبور
بازیابی رمز عبور
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف
(00:
30
)
بازگشت به ورود
نام
شماره موبایل یا آدرس ایمیل
شماره موبایل یا آدرس ایمیل
(اختیاری)
کلمه عبور
شماره موبایل
رمز عبور یکبار مصرف
*
رمز عبور یکبار مصرف
ثبت نام با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف
(00:
30
)
ثبت نام با رمز عبور
بازگشت به ورود
(+98) ایران