یک غذای ویژه برای نهار ظهر امروز که نوجوانان به خاطر عطر و طعم کنجد بسیار به آن علاقمند خواهند شد.
طرز تهیه: نیم کیلو فیله #مرغ را در #پیاز و #نمک و #سیر در یخچال بذارید تا مزه دار شود ،یک ساعت برای این کار کافی است.
از مواد خارج کنید و با دستمال رطوبت اضافه را بگیرید.
در یک ظرف گود،یک سوم لیوان #آرد (#آرد_قنادی یا نانوایی فرقی ندارد)+یک سوم لیوان #آرد_سوخاری( #سوخاری دانه درشت که مثل خرده نان باشد )+چهار ق غ #کنجد_برشته_شکرریز +نصف ق مرباخوری #فلفل_سیاه +یک ق چ #نمک رو مخلوط کنید.
در ظرف دیگر هم یک عدد #تخم_مرغ +یک ق مرباخوری آب رو با #چنگال بزنید تا کمی کف کند.
فیله ها را اول در تخم مرغ و بعد در مخلوط کنجدی بزنید.وقتی در مخلوط کنجدی میزنید ،با دست کمی فشرده کنید تا خوب به آن بچسبد. فیله های آماده را نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس اگر مایلید می توانید در #روغن_کنجد_تصفیه شده و #بدون_بو یا در #روغن_ارده_کنجد (اگر مایلید بوی ارده در غذا شما را غافلگیر کند) سرخ کنید.
#فیله_کنجدی را داغ و با #سس دلخواه سرو کنید. بصورت #ساندویچ هم عالیست.
نکته:این لایه کنجدی برای فیله #ماهی هم عالی است ،شک نکنید
امیدواریم این پیشنهاد کنجدی را امتحان کنید و از آن لذت ببرید