#نان #جو #بلومر با #روغن #کنجد
مخصوص روزهای سرد #پاییزی و #زمستانی
این دستور پخت نان بسیار خاص توسط یکی از طرفدارهای #روغن #کنجد #شکرریز برای ما ارسال گردیده است.
300گرم آرد جو 200گرم آرد سبوسدار 320 میلیلیتر آب نصف فنجان روغن زیتون یا کنجد شکرریز 7گرم نمک 7گرم مایه خمیر مدت 10 دقیقه ورز داده برای اینکه به میز نچسبد کمی روغن زیتون یا کنجد شکرریز روی میز کار میریزیم بعد اجازه دهید 2ساعت داخل کاسه بماند بعد روی آن فویل کشیده تا هوا نکشد بعد دوباره 10دقیقه ورز داده میگذاریم 2 ساعت بماند بعد با آب پاش سطح خمیر را خیس کرده کمی آرد روی آن پاشیده بعد با چاقو تعدادی شیار روی آن داده داخل فر 220 درجه به مدت نیم ساعت بماند کمی آب داخل فر میگذاریم تا بخار مانع خشکی نان شود هر وقت روی آن طلایی شود و صدای پوکی دهد آماده است. نکته مهم اینکه این نان باید سرد سرو گردد
امیدوارم از این دستور آشپزی نهایت استفاده را ببرید