کنجد سیاه یا سفید؟ مسئله این است!
کنجد یکی از مواد غذایی مفید و مقوی است که تمام ایرانیان آن را تا جایی که بتوانند در دستور پخت هایشان قرار میدهند. اما تفاوت کنجد سیاه و سفید چیست؟ کنجد سیاه در چه دستور های پختی استفاده میشود؟
همراه شما هستیم با دانستنی های جذاب کنجدی.
- تاریخچه این دانه های جادویی به 3000 سال پیش در بین النهرین برمیگردد.
- معمولا در اقلیم های گرم و معتدل به خوبی رشد میکند و انواع گوناگونی دارد که کنجد سیاه و سفید مشهور ترین آن ها هستند.
انواع کنجد
کنجد سفید
- کنجد سفید معمولا رنگی مرم تا بژ دارد.
- طعم و رایحه ملایمی دارد.
- غلافش نسبتا نرم است . معمولا روی نان یا غذا استفاده میشود.
- دانه کنجد سفید ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. در واقع تنها ۱۰۰ گرم کنجد سفید شامل ۵۷۳ کیلو کالری است که این مقدار دارای چربی مفید، انواع ویتامینها، تیامین، نیاسین، فسفر، آهن، فیبر، کلسیم، منیزیم، منگنز، مس و… است که به درمان بسیاری از بیماریها کمک شایانی میکند.
کنجد سیاه
- کنجد سیاه طعم قویی دارد.
- نسبت به کنجد سفید ترد تر است.
- غلاف آن محکم تر از کنجد سفید است.
- این نوع کنجد بیش تر روی سوشی و نودل استفاده میشود.
حال صنایع غذایی سلامت شکرریز روغن این دانه های جادویی را استخراج کرده و با عنوان روغن کنجد شکرریز تقدیم شما میکند تا بتوانید در زمینه های مختلف از آن استفاده کنید.