روغن کنجد یکی از مواد رایج در آشپری آسیایی است و بخاطر عطر و طعم دلپذیری که دارد معروف است. این روغن معمولا در مارینید ها و سس ها استفاده میشود.
روغن کنجد نفطه دود بسیار کمی دارد، بنابراین معمولا در سس ها و مارینید ها و گاهی اوقات در سرخ کردنی ها به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.
هرگر برای سرخ کردن لا دمای بسیار بالا استفاده نمیشود.
اگر عاشق روغن کنجد هستید و نمیتوانید از آن بگذرید ولی ایده ای ندارید که چه رسپی هایی میتوانید با آن آماده و سرو کنید، با ما همراه باشید تا یک رسپی بسیار خوشمزه رو با روغن کنجد سرو کنیم.
کاسه گوشت کره ای
این کاسه گوشت گاو کره ای نسخه فوق العاده سریع و آسان گوشت گاو بولگوگی سنتی است.
این غذا تنها با 15 دقیقه زمان پخت و چند ماده اولیه ساده، غذای مورد علاقه شما در شب خواهد شد!
طرز تهیه
- 2 قاشق غذا خوری روغن پخت و پز را در یک تابه با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- نیم کیلو گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. گوشت چرخکرده را تا خد امکان در یک لایه نازک پخش کنید تا گوشت گاو سریع و یکنواخت بپزد.
- 2 قاشق غذا خوری سس سویا اضافه کنید.
- 2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای اضافه کنید.
- 3 قاشق چایخوری روغن کنجد شکرریز اضافه کنید.
- همه مواد را خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
- غذا حاضر است.
کاسه گوشت گاو کره ای را بلافاصله با برنج سفید بخارپز شده سرو کنید و با پیازچه خرد شده، دانه های کنجد و تکه های فلفل قرمز خرد شده آن را تزئین کنید.
نکات آشپزی
- اگر میخواهید این وعده را یا کربوهیدرات کمتری سرو کنید پیشنهاد میشود که با برنج گل کلم یا کاهو سرو کنید.
- سعی کنید پیازچه ه را جدا از گوشت سرو کنید چرا که اگر از غذا چیزی باقی بماند، میتوانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید بدون آنکه نگران این باشید که پیاز چه ها نرم شوند.