توضیحات
روغن زیتون یکی از بهترین انتخابها به عنوان روغن خوراکی و روغن پختوپز است. اما بین روغن زیتون بکر و تصفیهشده تفاوتهایی وجود دارد که باعث شده هر کدام مناسب مصارف خاصی باشند.
این نوع روغن زیتون به گونهای فرآوری می شود که بیبو است و درجه حرارت بیشتری را نسبت به روغن زیتون بکر تحمل میکند. در نتیجه میتوان گفت که روغن زیتون تصفیهشده برای پختوپز مناسب است. این روغن به دلیل تصفیه شدن، بو و مزه تندی ندارد و برای کسانی که به بو و مزه روغن زیتون بکر علاقهای ندارند مناسب است.
روغن زیتون تصفیهشده برای تفت دادن بسیار مناسب است؛ ولی بهتر است این کار با شعله کم و مدت زمان کوتاهتر صورت بگیرد. توجه کنید که استفاده از روغن زیتون به عنوان روغن سرخ کردنی، اگر با استفاده از شعله کم باشد، میتواند برای بسیاری از افراد که به هر دلیل از خوردن روغن سرخکردنی منع شدهاند، قابلاستفاده باشد.
در اصل روغن زیتون تصفیهشده همان روغن زیتون بکر است که با مراحل اضافهتر مجددا تصفیه شده و بو و مزه تند آن را میگیرند و مقاومت حرارتی آن را بالا میبرند.
روغن زیتون از هر نوعی که باشد اگر اصولی فرآوری شود و خالص عرضه گردد، برای سلامتی بسیار مفید است. پس هنگام خرید روغن زیتون به اصالت محصول و برند آن دقت کافی داشته باشید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.