یکی از دلایلی که #روغن_کنجد را به عنوان #ملکه ی #روغنها معرفی می کند ، نقطه ی دود و مقاومت بالای آن در مقابل حرارت برای سرخ کردن بدون هیچ گونه ماده ی افزودنی و شیمیایی است. در این ویدئو نقطه دود بالا در هنگام سرخ کردن را خواهید دید .
در ادامه می توانید دستور پخت میگو پفکی را مطالعه نمائید.
طرز تهیه ی #میگو #پفکی :
* سیر، زعفران بیکینگپودر، ماءالشعیر، روغن کنجد، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم، آرد را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
* میگوها را داخل مایه میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.
* سپس میگوها را داخل روغن کنجد داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین میکنیم.
لازم بذکر است می توانید حرارت طبخ با روغن کنجد را تا #230 درجه بالا ببرید. #sesameoil #sesame #edibleoil
جهت تماشای فیلم پخت به پیج اینستاگرام ما یا لینک زیر مراجعه کنید :